HomeFeaturedFocusVivo Xplay7 vrea sa fie un adevarat smartphone-monstru

Vivo Xplay7 vrea sa fie un adevarat smartphone-monstru

Trebuie să înțelegeți încă din start că nu mă pot entuziasma prea tare. În primul rând vorbim despre informații neoficiale, ajunse în atenția opiniei publice din surse care nu prezintă un grad foarte ridicat de încredere. Apoi, nu sunt convins că specificațiile pe care urmează să vi le înșir ceva mai jos vor avea la ce să fie utilizate la maxim într-un smartphone pentru un utilizator, fie el chiar și unul ceva mai exigent și, nu în cele din urmă, sunt destul de sigur că dacă Vivo Xplay7 va ieși la iveală exact în forma aceasta, va avea un preț destul de mare.

Dar haideți să vedem mai bine despre ce specificații este vorba. Se spune despre Vivo Xplay7 că va fi primul smartphone care va avea o memorie RAM de 10 GB. Capacitatea internă de stocare va fi și ea una pe măsură, de 512 GB. Iar chipsetul va fi, așa cum este și normal, un Qualcomm Snapdragon 845. O combinație care va atrage cu siguranță entuziaști. Adăugați un display de rezoluție 4K, un sistem dual camera capabil de zoom optic 4x și un senzor pentru citirea amprentei digitale integrat în acest ecran, pe modelul Vivo X20 Plus UD și aveți rețeta unui terminal de top.

Câteva slide-uri cu specificații tehnice, care par a fi desprinse dintr-o prezentare a modelului, circulă pe Internet pentru a susține aceste specificații.

Teoretic, telefonul nu ar trebui să mai întârzie mult și se zvonește că își va face apariția undeva în martie. Să vedem dacă va avea și o variantă chiar atât de puternică, pentru că sunt convins că Vivo Xplay7 va avea și versiuni mai normale și mai accesibile.

via PhoneRadar

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep