HomeFeaturedFocusAlcatel 5 prezentat oficial, noul varf de gama al companiei

Alcatel 5 prezentat oficial, noul varf de gama al companiei

Chiar dacă pentru Alcatel (sau mai bine spus, pentru TCL, producătorul chinez care folosește numele de Alcatel pe piața de smartphone), modelul este un vârf de gamă, el este totuși destul de departe de flagship-urile actuale. Mie chiar îmi vine greu să mă gândesc la el ca la un vârf de gamă chiar și în portofoliul Alcatel. Totuși, trebuie să remarcăm eforturile depuse de TCL, care a venit la MWC-ul de anul acesta cu un dispozitiv metalic, cu aspect modern, cu display alungit și cu margini foarte subțiri. Și terminalul nostru este doar unul din noua gamă Alcatel.

Alcatel 5 este construit în jurul unui display IPS de 5,7 inchi și rezoluție HD+ (1400 x 720 pixeli, aspect 18:9), care ascunde în spatele său un chipset MediaTek MT6750 cu procesor octa-core, ajutat de o memorie RAM ce poate fi de 2 sau de 3 GB și de o capacitate internă de stocare de 16 sau 32 GB. V-am spus să nu aveți așteptări prea mari!

O cameră foto principală de 12 megapixeli, un sistem dual camera frontal, compus dintr-un senzor de 13 megapixeli și unul de 5 megapixeli, un senzor pentru citirea amprentei digitale plasat pe spatele telefonului, un Android 7.1 Nougat, suportul pentru un Face Unlock denumit de Alcatel Face Key, abilitățile dual-SIM și un acumulator de 3000 mAh completează lista cu detalii care merită amintite.

Prețul este de 230 euro, valabil pentru piețele din Europa. Și nu este deloc mic pentru specificațiile propuse, așa că eu unul nu îi văd un viitor prea strălucit.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep