HomeFeaturedFocusHuawei MediaPad M5 prezentata oficial, tableta Android cu specificatii de top

Huawei MediaPad M5 prezentata oficial, tableta Android cu specificatii de top

De fapt putem spune că este o serie de tablete, pentru că Huawei aduce două dimensiuni de ecran pe MediaPad M5. Versiunea mai mică are un display de 8,4 inchi, în timp ce tableta mai mare are o diagonală de 10,8 inchi. În ambele cazuri rezoluția ecranului IPS este de 2560 x 1600 pixeli, iar protecția este asigurată de o sticlă 2.5D, ceea ce constituie o premieră pentru o tabletă, spune Huawei. Tableta mai mare poate veni împachetată cu câteva accesorii dedicate (o tastatură și un stylus), moment în care devine MediaPad M5 Pro.

Finisajele sunt metalice și de calitate, marginile ecranului sunt foarte subțiri, din punct de vedere fizic puține i s-ar putea reproșa.

La nivel de specificații avem o combinație de chipset Kirin 960 cu o memorie RAM de 4 GB și capacități interne de stocare de 32, 64 sau 128 GB. O cameră foto principală de 13 megapixeli, una frontală de 8 megapixeli, un sistem de sunet foarte bine pus la punct, cu boxe stereo Harman/Kardon (pe modelul mare, de 10,8 inchi sunt patru difuzoare), un conector USB Type-C și un Android 8.0 Oreo cu EMUI 8.0 peste el sunt specificațiile care merită evidențiate. Desigur, avem slot pentru microSD, iar acumulatorii sunt de 5100 mAh pentru tableta de 8,4 inchi și 7500 mAh pentru varianta de 10,8 inchi.

Prețurile diferă în funcție de conectivitate și de capacitatea de stocare, așa că tabelul de mai jos este cel mai indicat.

Tabletele vor deveni disponibile la sfârșitul lunii martie, începutul lunii aprilie.

via Engadget

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep