HomeFeaturedFocusApple a vandut 18 milioane de Apple Watch in 2017, cu 54%...

Apple a vandut 18 milioane de Apple Watch in 2017, cu 54% mai multe decat in 2016

apple watchCă tot vă spuneam zilele trecute despre studiul Apple legat de bolile de inimă, pe Alle Watch – azi avem niște date (neoficiale) legate de numărul de bucăți vândute: peste 18 milioane (via Canalys), o cifră peste așteptări, mai ales că asistăm la o creștere cu 54% față de 2016.

Vectorul de creștere a fost Apple Watch Series 3, se pare un salt semnificativ făcut de Apple în zona de smart watch. Tot conform Canalys, cea mai bună perioadă pentru vânzări a fost ultimul trimestru din 2017, unde s-au vândut cam 8 milioane de unități, cu peste 32% mai bine ca în Q4 2016.

Cu această performanță, limitată doar de faptul că producția nu a putut ține pasul cu cererea, Apple pare să iasă ca lider în ceea ce înseamnă piața wearable, în special zona smart watch.

Din păcate, avansul tehnologic introdus de Apple cu ultima iterație Apple Watch parcă nu justifică această poziție, competitorii, mai ales cei de pe zona Android Wear având un progres mai bun. Dar ca de obicei, nu contează a cui tehnologie e mai bună sau mai de viitor, contează tehnologia care se vinde mai bine.

Și conform statisticilor e vorba de cea produsă de Apple.

via Canalys

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep