HomeFeaturedFocusIncepe sa se contureze configuratia lui Sony Xperia XZ2 Pro

Incepe sa se contureze configuratia lui Sony Xperia XZ2 Pro

Primele informații tehnice despre acest viitor smartphone vin din aplicațiile de benchmark prin care acesta s-a perindat și ne dau de înțeles că, așa cum și numele său o trădează, vom avea parte de un vârf de gamă al producătorului japonez. Deocamdată numele de cod folosit este Xperia H8116, dar cei familiarizați cu sistemul de codificări folosit de Sony ne spun că este vorba despre Xperia XZ2 Pro.

Dintre detaliile care au ajuns în atenția opiniei publice, se remarcă prezența chipset-ului Qualcomm Snapdragon 845, o memorie RAM de 6 GB, o capacitate internă de stocare ce poate fi de 64 sau de 128 GB, un sistem de operare Android 8.1 Oreo, un display cu proporție 18:9 cu margini foarte înguste, un sistem dual camera pe partea din spate, compus dintr-un senzor de 18 megapixeli și unul de 12 megapixeli, o cameră foto frontală de 13 megapixeli și un acumulator cu o capacitate de 3420 mAh.

O configurație impresionantă. Să vedem și cum va reuși Sony să o împacheteze, pentru că la nivel de design cred că ar trebui să păstreze din linia care îi definește în ultima vreme (și de care eu m-am îndrăgostit), dar să integreze și elementele de noutate definitorii pentru piața de smartphone actuală. Mă refer la marginile foarte subțiri ale ecranului.

Evident, vor conta mult și detaliile comerciale, dar până acolo mai este puțin.

via GizmoChina

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep