HomeFeaturedFocusVideo: cum arata optiunea Apple Battery health pe iOS 11.3

Video: cum arata optiunea Apple Battery health pe iOS 11.3

applebatteryhealth

După scandalul battery gate, Apple e încă în lumina reflectoarelor, toată lumea așteptând cu interes să vadă ce e cu noua funcție de management pentru baterie și cum va face ea ca aparatele să nu mai piardă din performanță odată cu deteriorarea bateriei.

Pentru moment opțiunea e prezentă în primele versiuni beta de iOS 11.3 și e doar o opțiune în cadrul unei interfețe grafice, arâtând însă care este capacitatea reală a bateriei. În  materialul video de mai jos se poate vedea mai clar despre ce vorbesc.

Azi am citit și că dezactivarea opțiunii de reducere a performanței e problematică pentru moment, versiunea beta punând probleme utilizatorilor.

image

Sper ca atunci când va ajunge în versiune finală să fie similară cu ceea ce avem deja pe laptop-uri și să permită utilizatorilor să aleagă conștient și corect ceea ce vor: autonomie sau performanță. Implicit, opțiunea de reducere a performanței ar trebui să fie dezactivată, ea fiind activată doar atunci când apar probleme de funcționare.

Va fi extrem de interesant să vedem cum se comportă iPhone-urile de îndată ce iOS 11.3 va ieși și utilizatorii vor începe să se joace cu Battery Health.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep