HomeFeaturedFocusLand Rover Explore, un smartphone modular construit de Bullitt Group

Land Rover Explore, un smartphone modular construit de Bullitt Group

Este același producător de smartphone care scoate pe piață telefoanele CAT, evidențiate prin aceeași trăsătură care le recomandă pentru a fi folosite în medii foarte dure, de către persoane active și dinamice. Numai că acum avem în plus și o modularitate pe modelul Moto Mods, prin care telefonului i se pot atașa (tot magnetic) diferite module suplimenare care îi conferă funcții noi.

Fără să avem prea multe detalii despre noul smartphone, primul produs sub numele de Land Rover, au fost totuși prezentate câteva detalii despre modulele adiționale, care ne permit să vedem de ce Land Rover Explore va fi totuși diferit de Moto Mods. Se vor putea adăuga astfel o antenă GPS mult mai puternică, un acumulator suplimentar, un modul pentru realitate augumentată care facilitează explorarea zonelor sălbatice, dar și alte funcții de acest gen.

Cred că v-ați cam dat seama către ce gen de public se va duce acest produs, pe care Bullitt se pare că îl va prezenta oficial la MWC. Producătorul contează totuși și pe aspectul mult mai finuț al telefonului, pentru a atrage și alți doritori, nu obligatoriu practicanți de sporturi alpine și drumeții frecvente, ci mai degrabă în căutarea unui smartphone care să le confere un sentiment de siguranță în plus.

Se zvonește că Land Rover Explore va costa aproximativ 649 euro și va vi disponibil în primă fază în Europa. Să așteptăm și detaliile tehnice pentru a decide împreună care sunt șansele sale de succes.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep