HomeFeaturedFocusLG va lansa la MWC 2018 modelul V30s

LG va lansa la MWC 2018 modelul V30s

A curs deja multă cerneală pe marginea faptului că LG este printre numele mari din piața de smartphone care nu va lansa o nouă generație de flagship-uri în cadrul Mobile World Congress de la Barcelona de la finalul lunii curente, la fel ca și HTC de altfel. Însă pentru a nu rata un astfel de eveniment, producătorul coreean a decis să aducă aici și să prezinte oficial cu această ocazie modelul LG V30s, un upgrade al flagship-ului LG V30.

Din punct de vedere fizic nu există diferențe, cele două telefoane sunt identice. La nivel de specificații tehnice, modelul LG V30s vine cu o capacitate internă de stocare de 256 GB. Lucru extrem de frumos și care va fi apreciat fără îndoială de fani. Este singura caracteristică pe care V30s o modifică față de modelul original.

Pentru că trebuia și un update la nivel de software, noul LG V30s aduce un soi de AI, care se va numi LG Lens. O funcție care are abilitatea să recunoască obiectele din fotografiile realizate, să le asocieze prețuri, să traducă textele din poze sau să ofere informații despre locație. Un fel de asistent virtual bazat pe camera foto și pe imaginile surprinse de aceasta.

Sunt sigur că în momentul anunțului oficial vom avea mai multe detalii despre această funcție și mai ales despre utilizările pe care ea le va putea avea în viața reală.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep