HomeFeaturedFocusLucreaza Google la un serviciu de game streaming si la o consola...

Lucreaza Google la un serviciu de game streaming si la o consola proprie?

Informația asta a început să circule de ceva vreme și acum a ajuns din nou în atenția presei de specialitate. Sunt destul de puține detalii, totul este deocamdată la nivel de zvonuri neoficiale și speculații, însă trebuie să recunosc că ar avea sens o asemenea evoluție a lucrurilor pentru gigantul IT. O parte din infrastructura pentru partea de streaming de jocuri există și va putea fi utilizată fără probleme, iar pe segmentul de hardware, realitatea ne arată că producția poate fi contractată de la terți fără probleme. Apple este cel mai bun exemplu în această direcție.

În plus, evoluția industriei de gaming va fi una uimitoare în viitorul apropiat, cu integrarea tot mai accelerată a realității augumentate și a realității virtuale, segmente în care Google dezvoltă destul de puternic noi tehnologii. Și atunci de ce să nu le integreze într-un produs propriu pentru a aduce plusuri experienței de gaming?

Cele mai recente informații despre acest subiect au fost publicate de The Information și conform acestora, serviciul de game streaming are deja și un nume de cod. Se cheamă Yeti. Tehnologia este puțin diferită de ceea ce există acum, în sensul că în loc să propună jocul spre download utilizatorului, Yeti îi va pune jocul la dispoziție prin streaming. Nu este încă totul clar, dar se spune că va funcționa pe bază de abonament lunar.

Aștept cu nerăbdare detalii și cred că Google nu poate sta deoparte, pentru că piața de gaming are încă foarte mult potențial și va evolua spectaculos în viitor.

via Reuters

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep