HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy C10 Plus apare in AnTuTu Benchmark

Samsung Galaxy C10 Plus apare in AnTuTu Benchmark

Un terminal Samsung din zona de mid-range a trecut prin AnTuTu Benchmark, acolo unde a lăsat câteva specificații care au entuziasmat și, deopotrivă, au băgat în confuzie suflarea pasionată de dispozitivele mobile. Și asta pentru că Galaxy C10 Plus a stârnit destul interes de la momentul la care zvonurile despre el au început să curgă, iar acum apar primele semne că așteptările ar putea fi înșelate în momentul unui anunț oficial.

O combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 660 și o memorie RAM de 6 GB este destul de clară și nu este prima oară când îi este atribuită viitorului telefon. La fel se întâmplă și cu sistemul de operare, un Android 7.1.1 Nougat.

Lucrurile deraiază puțin atunci când apare în discuție rezoluția ecranului, care conform acestei capturi de ecran din AnTuTu este doar fullHD, adică 1920 x 1080 pixeli. Era (și cred că încă mai este) de așteptat ca Samsung să vină cu un aspect modern, cu display alungit (proporție 18:9) de tip Infinity Display pe un telefon din zona de sus a segmentului mid-range, pentru a avea șanse de reușită. Și sincer cred că este doar o greșeală (sau poate că sursa acestor informații nu este de încredere) și că la momentul anunțului oficial vom vedea un astfel de Galaxy C10 Plus.

via Techupdate3

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep