HomeFeaturedFocusMeizu E3 trece pe la TENAA si pare să nu mai aiba...

Meizu E3 trece pe la TENAA si pare să nu mai aiba niciun secret

Așa cum se întâmplă de obicei când un telefon trece pe la TENAA pentru a fi certificat în scopul vânzării pe piața din China, toate detaliile sale tehnice ajung în atenția opiniei publice. Așa s-a întâmplat și cu Meizu E3, care nu pare să poată să mai surprindă cu ceva în momentul în care va fi anunțat oficial, eveniment care ar trebui să se întâmple cam peste trei săptămâni. Doar detaliile comerciale mai pot reprezenta o surpriză, să sperăm că plăcută.

Terminalul se remarcă la o primă vedere printr-un aspect modern, cu display alungit, proporție 18:9, prin senzorul pentru citirea amprentei digitale plasat lateral și prin sistemul dual camera de pe spate. Asta reiese din fotografiile specifice vizitei la TENNA, care însoțesc inevitabil lista cu specificații tehnice ajunse în presa de specialitate.

Așadar, avem un display de 5,99 inchi și rezoluție fullHD+ (2160 x 1080 pixeli), un chipset cu procesor octa-core (cel mai probabil un MediaTek Helio P70), o memorie RAM ce poate fi de 4 GB sau de 6 GB, o capacitate internă de stocare de 32 GB, 64 GB sau 128 GB (sunt câteva combinații posibile între cele două). Sistemul dual camera este compus dintr-un senzor de 12 megapixeli și unul de 20 megapixeli, în timp ce camera frontală este de 8 megapixeli.

Un acumulator cu o capacitate de 3300 mAh, un Android 7.1.1 Nougat și un slot microSD sunt restul detaliilor care merită evidențiate. Așa cum spuneam, imaginea completă se va contura în momentul în care vom avea și detaliile comerciale.

Din punct de vedere fizic, lucrurile sunt mai simple și contribuie mult, pe lângă pozele de la TENAA și o fotografie real life cu telefonul, în care acesta arată ceva mai bine și este mai vizibil. Cele două poze se confirmă reciproc.

via AndroidHits

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep