HomeFeaturedFocusNokia 8110 4G, o noua manevra de marketing de la HMD Global

Nokia 8110 4G, o noua manevra de marketing de la HMD Global

Se pare că este deja o strategie din partea companiei finlandeze ca la fiecare eveniment major la care participă și lansează terminale de actualitate (de această dată este startul MWC-ului din 2018 și proaspăt lansatele Nokia 1, Nokia 6 2018, Nokia 7 Plus și Nokia 8 Scirocco) să prezinte oficial și o variantă actualizată a unui terminal clasic care a făcut istorie pentru Nokia. Așa că, după ce am văzut anul trecut o ediție 2017 a lui Nokia 3110, acum avem parte de o variantă contemporană a celebrului Nokia 8110 (Nokia banană). Sunt convins că sunt destui nostalgici care își aduc aminte de acest terminal, care era la vremea lui o adevărată emblemă pentru un status financiar peste medie.

Nokia 8110 4G păstrează destul de fidel designul versiunii originale, ba chiar propune și o variantă de culoare galbenă, pentru a se apropia cât mai mult de porecla căpătată în trecut. Este totuși doar un feature phone (are un sistem de operare ciudat, denumit KaiOS) însă unul care oferă acces la câteva aplicații dorite de majoritatea utilizatorilor (Facebook, Twitter sau serviciile Google, cu tot cu Maps, Search sau Assistant). Plus, în mod inevitabil, celebrul joc Snake, adus la o formă ușor mai contemporană.

În situația de față, nici nu mai contează detaliile tehnice (pe care oricum le puteți găsi în link-ul sursă), care sunt în mod evident neconcludente. Iar prețul este unul de 80 euro (valabil pentru Europa). Destul de mare pentru un feature phone, însă nu suficient de mare încât să-i sperie pe nostalgici. Și cred că vor fi destul de mulți. Telefonul va fi disponibil începând cu luna mai.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep