HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy S9 si Galaxy S9 Plus, date de lansare si preturi

Samsung Galaxy S9 si Galaxy S9 Plus, date de lansare si preturi

Samsung a prezentat oficial noua generație de flagship-uri. Galaxy S9 și Galaxy S9 Plus au venit, nu mai au secrete și se pare că, cel puțin în faza evenimentului de lansare, au reușit să surprindă plăcut. E drept, ca în fiecare an, se pare că au existat destule sample-uri împrăștiate pe la marile publicații, așa că avem deja și hands on-uri (nu din cele făcute pe genunchi, cu telefonul legat cu cordon de siguranță) și review-uri. Până la urmă aceasta este strategia producătorului coreean, așa că nu are rost să o mai discutăm.

Am văzut care sunt specificațiile tehnice ale celor două terminale, rămâne să vedem și detaliile comerciale pentru a estima cât de cât șansele de succes. Samsung Galaxy S9 are un preț de vânzare de 720 dolari, iar Galaxy S9 Plus va costa 840 dolari. Evident, sunt prețuri valabile pentru Statele Unite, s-ar putea (sau este aproape sigur) ca pentru Europa acestea să fie mai mari.

Terminalele vor fi disponibile începând cu data de 16 martie, atât în magazinele partenerilor cât și la operatori. Sunt convins că și unii și alți vor avea campanii de precomenzi și vă vom ține la curent cu ele.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep