HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy S9 si Galaxy S9 Plus disponibile la precomanda in Romania

Samsung Galaxy S9 si Galaxy S9 Plus disponibile la precomanda in Romania

Atât Orange România cât și Vodafone România au listat deja campaniile de precomenzi pentru cele două flagship-uri anunțate oficial astăzi de către Samsung. Ocazie perfectă pentru a ne familiariza cu prețurile valabile la noi în țară ale celor două terminale.

În oferta Orange România, Samsung Galaxy S9 costă 849 euro preț întreg sau 449 euro cu abonamentul Orange Me 43 pentru doi ani. Samsung Galaxy S9 Plus are un preț întreg de 949 euro, sau 549 euro cu Orange Me 43 pentru doi ani. Orange dă ca dată de livrare 8 martie 2018 pentru ambele modele. Abonamentul Me 43 costă 43 euro/lună (cred că fără TVA) și include minute și SMS-uri nelimitate în orice rețele din România sau în roaming, 11 GB de internet (inclusiv în roaming) și 600 minute internaționale. Plus acces la alte servicii Orange (Orange TV Go, Movie Go Unlimited). Oferta este valabilă pentru versiunea cu stocare internă de 64 GB. Telefoanele probabil că vor fi blocate în rețea.

Vodafone păstrează aceleași prețuri pentru situațiile în care nu se vorbește despre obligații contractuale, însă pare să fie mai darnic atunci când vine vorba despre pachete care includ și abonamente. Samsung Galaxy S9 va costa 349 euro cu un abonament Super RED 45 pentru doi ani, însă livrarea este dată pentru 16 martie. Galaxy S9 Plus are un preț de 439 euro cu același abonament Super RED 45. Tot pe doi ani. Abonamentul este în linii mari similar cu cel de la Orange, dar are un preț puțin mai mare (2 euro în plus pe lună).

Telekom România deocamdată doarme!

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep