HomeFeaturedFocusSamsung pregateste Galaxy Tab S4, o tableta Android high-end

Samsung pregateste Galaxy Tab S4, o tableta Android high-end

Se pare că acest dispozitiv va vedea lumina zilei în cadrul evenimentului la care va fi anunțat și Galaxy S9 și S9+ și că va fi vedeta standului Samsung de la MWC. Este o tabletă Android cu specificații de top, un dispozitiv care mie mi se pare că încă își găsește locul într-o gospodărie și de care nu m-aș lipsi. Specificațiile tehnice ale lui Galaxy Tab S4 au ieșit la iveală în momentul în care tableta a trecut prin GFXBench, așa că constituie o bază destul de solidă, nu cred că vom avea surprize în momentul anunțului oficial.

Samsung Galaxy Tab S4 va fi construită în jurul unui chipset Qualcomm Snapdragon 835, ajutat de o memorie RAM de 4 GB și de o capacitate internă de stocare de 64 GB, care poate fi extinsă prin microSD. Tableta are un display de 10,5 inchi și o rezoluție de 2560 x 1600 pixeli și este echipată cu o cameră foto principală de 12 megapixeli și una frontală de 8 megapixeli. Sistemul de operare este un Android 8.0 Oreo, așa cum era de așteptat. Dacă ținem cont de generația precedentă, tableta noastră s-ar putea să vină cu suport pentru diferite accesorii precum un stylus S Pen sau o tastatură dedicată.

Evident, lipsesc câteva detalii tehnice, însă cele esențiale se cunosc deja și ne putem face o imagine destul de clară despre acest produs. E drept, pentru ca peisajul să fie complet, este nevoie și de câteva detalii comerciale, pentru că prețul este esențial pentru succesul lui Galaxy Tab S4.

via GizmoChina

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep