HomeFeaturedFocusZTE Blade V9 va fi prezentat oficial la MWC

ZTE Blade V9 va fi prezentat oficial la MWC

Intenția a fost recunoscută oficial de către un angajat al companiei, astfel că viitorul mid-range se va afla cu siguranță în gama de produse cu care producătorul chinez va ataca cel mai mare târg de specialitate. Blade V9 este un terminal care dorește să se impună printr-un raport preț/specificații cât mai atractiv. Sau cel puțin aceasta este intenția declarată a celor de la ZTE. Noi putem să aruncăm o privire asupra configurației pe care viitorul smartphone o va afișa și să așteptăm și detaliile comerciale pentru a vedea cât de fidel se va respecta această strategie.

Terminalul este construit în jurul unui chipset Qualcomm Snapdragon 450 și va avea un display de 5,7 inchi și aspect alungit, proporție 18:9 și rezoluție fullHD+ (2160 x 1080 pixeli). La nivel de memorii se vor distinge trei versiuni: una cu 2 GB de RAM și memorie internă de 16 GB, una cu memorie RAM de 3 GB și stocare de 32 GB și una de top, cu memorie RAM de 4 GB și capacitate internă de stocare de 64 GB.

Un sistem dual camera cu un senzor de 16 megapixeli și unul de 5 megapixeli pe partea din spate, unde se găsește și senzorul pentru citirea amprentei digitale, o cameră foto frontală de 13 megapixeli, un acumulator cu o capacitate de 3200 mAh, un slot microSD care poate găzdui al doilea SIM și o construcție care pune accentul pe sticlă și o ramă metalică, cam acestea sunt trăsăturile care mai merită amintite.

Nu sunt informații despre cât ar putea să coste, va trebui să așteptăm până la MWC pentru a avea o imagine completă asupra acestui terminal.

via AndroidHeadlines

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep