HomeFeaturedFocusApple Watch Series 3 primeste modurile de monitorizare pentru schi si snowboard

Apple Watch Series 3 primeste modurile de monitorizare pentru schi si snowboard

applewatch_skiingApple permite acum aplicațiilor third party să folosească opțiunile de monitorizare a activității de pe Apple Watch Series 3. Câteva aplicații – snoww, Slopes, Squaw Alpine, Snocru și Schi Tracks – au primit update-uri noi și odată cu ele și posibilitatea de a interacționa cu ceasul smart , permițând monitorizarea activităților de schi și snowboard. Datele care pot fi preluate sunt:

  • totalul distanței verticale de urcare și coborâre
  • Numărul de ture
  • Viteza maximă și medie
  • Timpul total
  • Caloriile arse

Asta face ca pasionații de sporturile de iarnă să poată folosi Apple Watch Series 3 pentru a-și înregistra activitatea. Schimbările sunt posibile datorită noutăților din watchOS 4.2, lansat în decembrie.

Apple_Watch_Series_3_top_speed_20282018.0Informațiile colectate sunt vizibile în Activity, fiind luate în considerare în calculul metricilor zilnice. Anumite aplicații, precum Slopes sau snoww au integrare cu Siri, permițând utilizatorilor să pornească și să oprească monitorizarea prin comenzi vocale.

Dacă aveți un Apple Watch și sunteți pasionați de schi sau snowboard, puteți testa noutățile. Pârtiile din Poiana Brașov, Predeal și Sinaia sunt încă accesibile.

via Apple

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep