HomeFeaturedFocusCateva detalii tehnice despre viitorul flagship HTC U12

Cateva detalii tehnice despre viitorul flagship HTC U12

Încă din start trebuie spus că numele de U12 nu este 100% sigur, deocamdată numele de cod pentru terminal este HTC Imagine. Însă cu siguranță este viitorul flagship al producătorului taiwanez și mărturie stau cele mai recente specificații leak-uite, care provin din surse cu un procentaj destul de bun de informații corecte furnizate celor interesați de industria de smartphone. Bine, știți și teoria mea cu informațiile scăpate chipurile accidental către opinia publică și faptul că ele sunt o componentă destul de importantă a strategiei de marketing a marilor producători, așa că nu mai insist pe subiect. Oricum, HTC nu a dat niciodată senzația că știe să păstreze foarte bine un secret.

În ceea ce îl privește pe HTC U12 (o să îi spunem totuși așa, pentru a arăta că este viitorul flagship al companiei), el este construit în jurul unei combinații sănătoase de chipset Qualcomm Snapdragon 845, cu o memorie RAM ce merge până la 6 GB (probabil că va fi și o variantă cu 4 GB) și o capacitate internă de stocare de până la 256 GB, toate ascunse în spatele unui display de 5,99 inchi și rezoluție QHD+.

Un sistem dual camera compus dintr-un senzor de 12 megapixeli și unul de 16 megapixeli, o cameră foto frontală de 8 megapixeli, un acumulator cu o capacitate de 3420 mAh, o certificare IP68, Edge Sense 2.0, un sistem de operare Android 8.0 Oreo cu Sense 10 peste el sau Face Unlock, sunt doar câteva dintre detaliile care au mai ieșit la iveală.

Una peste alta, avem premisele apariției unui nou smartphone HTC interesant, care va oferi o alternativă demnă de luat în considerare pasionaților de Androide de top.

via GSM Arena

1 COMENTARIU

  1. […] După ce săptămâna trecută am aflat câteva detalii despre specificațiile tehnice ale următorului flagship HTC (cu numele de cod Imagine), acum avem și ceva detalii legate de design. Specificațiile aproximative sunt: CPU Snapdragon 845 Display 5.99 QHD+ RAM: 6GB ROM: 256GB Dual Main Camera 12mp + 16mp (Sony IMX3xx) Front Camera 8mp Battery 3420mah IP68 HTC Face Unlock Edge Sense 2.0 Android 8.0 + Sense 10 Full treble support and A/B (Seamless) Updates Single and Dual SIM version […]

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep