HomeFeaturedFocusCateva detalii despre HTC Desire 12 Plus

Cateva detalii despre HTC Desire 12 Plus

Am văzut cu câteva zile în urmă că HTC pregătește Desire 12, un smarphone aflat la limita dintre entry-level și mid-range. Acum încep să apară informații și detalii tehnice despre un frate mai mare, un Desire 12 Plus, un telefon care pare să arate ceva mai bine, dar nu vă așteptați la un salt mult prea impresionant din punctul de vedere al configurației. Probabil că perechea se va lansa în același timp, în încercarea de a oferi variante pentru mai multe buzunare.

HTC Desire 12 Plus va fi construit tot în jurul unui display alungit, cu margini foarte înguste, de această dată de 5,99 inchi și rezoluție HD+ (1400 x 720 pixeli). În spatele acestuia va pulsa un chipset Qualcomm Snapdragon 450 cu procesor octa-core, ajutat de o memorie RAM de 3 GB și o capacitate internă de stocare de 32 GB. Camera foto principală va avea un senzor de 13 megapixeli, cea frontală va fi de 8 megapixeli, iar acumulatorul va avea o capacitate de 2950 mAh și va oferi suport pentru încărcare rapidă.

Deocamdată acestea sunt caracteristicile care se cunosc. Unele zvonuri spun că perechea va fi anunțată oficial în această primăvară. Momentan nu se cunosc detalii comerciale, însă probabil că informațiile despre aceste două terminale se vor înmulți pe măsură ce se va apropia momentul lansării.

via AndroidHeadlines

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep