HomeFeaturedFocusCateva detalii despre Oppo R15 si R15 Plus

Cateva detalii despre Oppo R15 si R15 Plus

Sunt viitoarele flagship-uri ale producătorului chinez și informațiile despre ele încep să se adune, semn că un anunț oficial nu este foarte departe. Ba mai mult, unele dintre aceste informații provin din surse oficiale. Spre exemplu, un teasing oficial făcut de Oppo pentru cele două modele, ne arată fără urmă de îndoială că vom avea parte de două noi Androide cu ecran cu notch, în stilul pe care mulți îl atribuie celor de la Apple, cu al lor iPhone X.

Profit de ocazie ca să fac o scurtă paranteză pe marginea acestui subiect, pentru că am văzut destul de multe păreri și majoritatea fanilor Android au afirmat că nu iPhone X a fost primul smartphone cu notch, ci Essential Phone și mai devreme de el un model de Sharp. Total corect, însă, fără a fi deloc un fan Apple, trebuie să recunosc că producătorii mari au început să adopte acest design doar după ce a fost impus de Apple. Nimeni nu copiază o inovație de la Sharp, care nu se știe cum va fi primită de piața globală, iar Apple are meritul de a fi riscat cu acest design.

Revenind la Oppo R15 si R15 Plus, pe lângă aspectul fizic și notch-ul confirmat oficial, se vorbește și despre noul chipset MediaTek Helio P60 (cu procesor octa-core cu toate nucleele tactate la 2,0 GHz, patru Cortex-A73 și patru Cortex-A53 și GPU Mali-G72 MP3). Acest nou lansat chipset de la MediaTek va fi prezent cel puțin în Oppo R15.

Deocamdată acestea sunt detaliile care se cunosc, însă sunt convins că pe măsură ce ne apropiem de momentul anunțului oficial, specificațiile celor două terminale vor începe să iasă la iveală.

via Droidholic

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep