HomeFeaturedFocusCateva detalii tehnice despre Moto Z3 Play

Cateva detalii tehnice despre Moto Z3 Play

Moto Z3 Play

În urma unei vizite făcute la FCC în scopul certificării, viitorul smartphone Moto Z3 Play pare să se fi dezbrăcat de secrete. O bună parte din specificațiile sale tehnice au ieșit la iveală. În plus, din dimensiunile afișate de FCC, se pare că terminalul va fi compatibil și în această a treia generație cu accesoriile Moto Mods. Ceea ce reprezintă un gest foarte frumos făcut de Motorola la adresa celor care au investit în aceste accesorii.

Viitorul Moto Z3 Play va fi construit în jurul unei platforme Qualcomm Snapdragon 636 și va avea un display de 6,1 inchi, cel mai probabil de formă alungită, care se va încadra în dimensiunile generației anterioare.

Vor exista două versiuni în funcție de memorii. Una cu 4 GB de RAM și 32 GB memorie internă și una cu aceeași cantitate de memorie RAM și cu capacitate internă de stocare de 64 GB.

Pe spate va fi un sistem dual camera, compus dintr-un senzor de 12 megapixeli și unul de 8 megapixeli. Camera foto frontală va fi de 5 megapixeli. Se mai cunosc detalii legate de acumulator, care se pare că va avea o capacitate de 3000 mAh.

Există chiar și speculații legate de prețul lui Moto Z3 Play. Se pare că acesta va fi undeva în jurul valorii de 450 dolari. Acum, este important de știut dacă acest preț este sau nu valabil pentru Europa.

Moto Z3 Play, împreună cu fratele său mai puternic, Moto Z3, vor fi lansate oficial luna viitoare. Așa că se pare că nu mai este mult de așteptat.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep