HomeFeaturedFocusRECOMANDARE: monitor Philips 272B8QJEB, potrivit pentru proiectare

RECOMANDARE: monitor Philips 272B8QJEB, potrivit pentru proiectare

monitor Philips 272B8QJEB

Atunci când un monitor îmbină specificații tehnice de actualitate, dedicate unor performanțe ridicate, cu o ergonomie specială, devine automat o potențială țintă pentru inginerii proiectanți. Este și cazul noului monitor Philips 272B8QJEB, care pune accentul pe productivitate.

Indiferent de industria despre care discutăm, munca de calitate a ajuns să depindă de monitoarele performante. Cu atât mai mult se aplică această afirmație în zona de proiectare asistată. Așa că produsul despre care vom discuta merită câteva clipe din atenția acestei categorii profesionale.

monitor Philips 272B8QJEB

Noul monitor Philips 272B8QJEB se bazează pe panouri W-LED foarte performante, cu o densitate mare de pixeli care oferă o rezoluție Quad HD de până la 2560×1440 pentru imagini Crystalclear și o gamă de culori naturale sRGB.

Ecranul de 10 biți, gestionat de procesorul intern de 12 biți, oferă 1.07 miliarde de culori pentru tonuri mai bogate și mai intense, o diferență semnificativă față de cele 16 milioane de culori produse de ecranele tradiționale pe 8 biți, oferind nuanțe mai fine fără efectul de color bending.

O gamă completă de opțiuni de conectivitate transformă noul monitor Philips 272B8QJEB în soluția perfectă pentru orice mediu de business.

Află mai multe detalii despre noul monitor Philips 272B8QJEB pe CADzone.ro.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep