HomeFeaturedFocusLeagoo S9, clona de iPhone X cu Android, la doar 150 dolari

Leagoo S9, clona de iPhone X cu Android, la doar 150 dolari

Compania chineză nu pare a avea o problemă cu faptul că telefonul său este destul de aproape din punctul de vedere al designului de iPhone X (nu că ar fi primii, la fel cum și Apple s-a inspirat la rândul său de la alții), astfel încât a defilat mândră cu acest smartphone la MWC. Dincolo de notch-ul specific, acel spațiu decupat din partea superioară a ecranului pentru a găzdui camera foto frontală, Leagoo S9 se laudă și cu Face Unlock, o funcție care nu a prea fost prezentă pe terminale low budget. Însă, cred eu, principalul său argument este prețul destul de mic. Doar 150 de dolari (preț valabil pe piața din China) cere Leagoo pentru S9 (și terminația pare inspirată de la alt producător de top) și mie mi se pare că are destule de oferit pentru acești bani.

Aspectul elegant și care iese în evidență doar o parte din ceea ce pune Leagoo S9 pe tarabă. Terminalul este construit în jurul unui display de 5,85 inchi și rezoluție HD+ (1440 x 720 pixeli), în spatele căruia se ascunde un chipset nespecificat cu procesor octa-core de 1,5 GHz, ajutat de o memorie RAM de 4 GB. Acumulatorul are o capacitate de 3300 mAh, iar pe spatele terminalului avem un sistem dual camera compus dintr-un senzor de 13 megapixeli și unul de 2 megapixeli (produși de Sony). Tot pe spate se găsește și senzorul pentru citirea amprentei digitale.

Acestea sunt datele care se cunosc și par destul de corecte pentru 150 dolari. Se pare că Leagoo a promis și o versiune ceva mai avansată, un S9 Pro, dar detaliile despre el sunt încă așteptate. La fel ca și data de apariție pentru modelul S9.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep