HomeFeaturedFocusPreturi valabile in Europa pentru Sony Xperia XZ2 si XZ2 Compact

Preturi valabile in Europa pentru Sony Xperia XZ2 si XZ2 Compact

Atunci când Sony a prezentat oficial modelele Xperia XZ2 și XZ2 Compact în cadrul MWC-ului, producătorul japonez nu a comunuicat și detaliile legate de preț. Am mers doar pe o bănuială că nu vor fi chiar ieftine, pentru că Sony a practicat întotdeauna niște prețuri ușor cam mari prin raportarea la concurența directă, mergând probabil pe atracția pe care unii fani o simțeau pentru designul specific, dar și pe greutatea acestui brand și pe istoria lui.

Iată însă că Sony pare să fi înțeles că un preț ceva mai mic s-ar putea să ajute și că primele prețuri valabile pentru Europa ne arată o așezare mult mai aproape de competitorii direcți. Mai exact, în piețele din Franța, Italia, Spania sau Germania, Amazon a listat deja cele două terminale la precomandă, cu livrare la începutul lunii aprilie. Pretul cerut pentru Xperia XZ2 este de 799 euro, în timp ce varianta compactă va costa 599 euro. Așa cum spuneam, parcă mai cu picioarele pe pământ.

Evident, există și mici variații de la piață la piață, așa că aștept să văd și prețurile valabile pentru România înainte de a mă entuziasma prea tare.

via XperiaBlog

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep