HomeFeaturedFocusZTE Nubia N3 prezentat oficial, aspect modern si specificatii mid-range

ZTE Nubia N3 prezentat oficial, aspect modern si specificatii mid-range

Aspectul modern este în cea mai mare parte meritul display-ului de 5,99 inchi, cu formă alungită (aspect 18:9) și cu margini extrem de subțiri, de rezoluție fullHD+ (2160 x 1080 pixeli). Este designul care a devenit aproape obligatoriu în prezent și care a trecut de la vârfurile de gamă până în segmentul entry, așa că nu mai trebuie să mire pe nimeni că ZTE l-a integrat perfect în noul Nubia N3.

În spatele acestui display pulsează un chipset Qualcomm Snapdragon 625 cu procesor octa-core, ajutat de o memorie RAM de 4 GB și de o capacitate internă de stocare de 64 GB, care poate fi extinsă prin microSD. Un alt argument de vânzare al acestui terminal este acumulatorul cu o capacitate de 5000 mAh, cu suport pentru încărcare rapidă. Pe partea din spate avem un sistem dual camera despre care producătorul nu a prezentat detalii la lansare (însă zvonurile spun că senzorul principal va avea 16 megapixeli), dar și senzorul pentru citirea amprentei digitale. Camera foto frontală este de 16 megapixeli, iar sistemul de operare este un Android 7.1 Nougat.

Secretul nu planează doar asupra camerelor principale, ci și asupra prețului acestui terminal. Însă se știe că va fi disponibil pe piața din China din 24 martie. Iar magazinele online care fac livrări și în Europa îl vor avea și ele în ofertă după această dată.

via GizChina

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep