HomeFeaturedFocusRecomandare: Timlogo, platforma logopedica online pentru repararea dificultatilor de pronuntie

Recomandare: Timlogo, platforma logopedica online pentru repararea dificultatilor de pronuntie

Timlogo platforma logopedica online
Timlogo platforma logopedica online

Vă recomand să aruncați o privire peste Timlogo, platforma logopedică online ce și-a propus să vină în ajutorul celor ce au proleme de pronunție. Aici îl veți putea cunoaște pe Șam, șarpele care nu poate să-l pronunțe pe Ș, ce folosește platforma logopedică Timlogo pentru a-și rezolva problemele de vorbire.

”TIMLOGORO este un proiect ce  își propune dezvoltarea, testarea și validarea unor tehnologii informatice multiplatformă de terapie logopedică asistată de calculator, având un grad ridicat de interactivitate și antrenare a limbajului și fiind adaptate specificului lingvistic al limbii române.
Tehnologia TIMLOGORO va funcționa prin intermediul modulelor logopedice compuse din jocuri digitale sub ghidarea „Logopedului virtual”, un avatar specializat dezvoltat anume pentru terapia logopedică, urmând principiile folosite în sistemele inteligente de diagnostic și terapie a tulburărilor de vorbire (de tip CASLT) și pornind de la framework-ul existent (avatarul și jocurile digitale dezvoltate pentru colecția EduTeca).
Proiectul va culmina cu integrarea întregului sistem pe o platformă online și validarea tehnologiei TIMLOGORO în mediul în care aceste resurse vor fi accesate de beneficiari: pilotarea cu un eșantion din școli, grădinițe și centre de recuperare din București și din țară.”

Pentru a avea acces pe platformă logopedică online Timlogo, puteți să intrați pe https://lnkd.in/gcbA4Fk și să cereți o invitație. Odată primit email-ul de confirmare se poate activa contul și din acel moment se vor putea utiliza toate modulele de pe platformă, din postura tipului de utilizator selectat (Asistent, educator, părinte, copil).

Timlogo mi se pare un proiect interesant, mai ales că este construit de Ascendia, firma care are a produs deja multe aplicații educaționale.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep