HomeFeaturedFocusRECOMANDARE: Xiaomi Roidmi 3S, incarcator auto cu functii inedite

RECOMANDARE: Xiaomi Roidmi 3S, incarcator auto cu functii inedite

Am observat o promoție extrem de atractivă pe GearBest, un magazin online care face livrări și în România. Este vorba despre Xiaomi Roidmi 3S, care poate fi achiziționat începând de astăzi la un preț de doar 9,99 dolari. Roidmi 3S este un adaptor compatibil cu orice tip de priză de brichetă auto, care vine însă cu câteva funcții extrem de inedite și utile pentru un astfel de accesoriu.

Poate încărca simultan două dispozitive care se vor conecta prin cabluri USB, cu ieșire 5V, 2,4A x 2, maxim 3,4A. Însă funcția sa de încărcare este doar începutul. Partea interesantă de-abia acum urmează. Xiaomi Roidmi 3S va funcționa ca interfață între sistemul audio al autoturismului și smartphone (protocolul de comunicare este Bluetooth 4.2 – HFP / A2DP / AVRCP / EDR / SPP / BLE), făcând posibilă rularea muzicii de pe telefon direct în sistemul audio al mașinii, emisia fiind recepționată pe o frecvență FM dedicată (96,4 MHz). Frecvența se poate modula prin intermediul aplicației dedicate.

Aplicația dedicată Android sau iOS (Roidmi Driver) mai oferă, pe lângă posibilitatea de redare a muzicii, o funcție inedită. Aceea de monitorizare a stării bateriei auto. Adaptorul inteligent este capabil să emită avertizări atunci când sesizează fluctuații provenite de la acumulatorul mașinii sau când nivelul acestuia se apropie de limita de jos. O funcție care se poate dovedi extrem de utilă pentru orice conducător auto, de la șoferul profesionist, aflat în permanență pe drumuri și până la cel mai grijuliu și preocupat de autoturismul său.

La prețul de 9,99 dolari, un încărcător auto cu două sloturi USB, care funcționează și ca interfață între smartphone și sistemul audio al mașinii și care monitorizează și sănătatea acumulatorului auto este un chilipir. Așa că vă recomand pagina oficială a promoției Xiaomi Roidmi 3S de pe GearBest, cu mențiunea că se fac livrări și în România și că timpul de livrare este destul de decent. Mie mi-au sosit produsele în două săptămâni de la comandă.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep