HomeFeaturedFocusXiaomi Mi Mix 2s prezentat oficial

Xiaomi Mi Mix 2s prezentat oficial

xiaomi mi mix 2s

Terminalul care a adus pentru prima dată în lumina reflectoarelor ecranul fără margini (edge to edge), a ajuns la o nouă generație. Xiaomi Mi Mix 2s a fost prezentat oficial și vine cu câteva îmbunătățiri față de generația anterioară, exact în punctele cheie. Asta fără a modifica prea mult aspectul fizic, pentru că nici nu prea era nevoie. Rama metalică și spatele ceramic care au încântat atâția utilizatori au rămas aproape neschimbate.

Cu toate acestea, se pare că s-a mai eliminat câte un milimetru din marginile display-ului, pentru a crește și mai mult proporția din suprafața frontală pe care o ocupă ecranul.

Xiaomi Mi Mix 2s este construit în jurul unui display IPS de 5,99 inchi, fullHD+, rezoluție 2160 x 1080 pixeli, proporție 18:9, acoperit cu sticlă 2.5D, care pare practic că nici nu are margini.

Xiaomi Mi Mix 2s

Nu există un notch, așa cum ne-au obișnuit ultimele terminale lansate pe piața din China și nu numai. Camera foto frontală și-a făcut loc în colțul din dreapta jos, pe marginea inferioară a ecranului, practic singura vizibilă.

În spatele ecranului pulsează un chipset Qualcomm Snapdragon 845. O primă schimbare mare, care îl aliniază pe Xiaomi Mi Mix 2s în rând cu flagshipurile actuale.

La nivel de memorii se disting trei variante de Xiaomi Mi Mix 2s. Prima, chipurile cea mai slabă, are 6 GB de memorie RAM și o capacitate de stocare de 64 GB. Cea de-a doua păstrează cei 6 GB de RAM și urcă memoria internă la 128 GB. Iar versiunea de top este echipată cu 8 GB de RAM și 256 GB memorie internă. Niciuna dintre aceste versiuni nu are slot microSD. Manevră a la iPhone. 🙂

Pe spate avem un sistem dual camera, capabil de zoom optic 2x. Este compus din doi senzori de 12 megapixeli, un Sony IMX363 (f/1.8) și un Samsung S5K3M3 (f/2.4). Se laudă cu o grămadă de funcții și îmbunătățiri software pentru fotografii cât mai reușite. Și cu un scor de 97 de puncte în topul DxO Mark, la egalitate cu iPhone X și Huawei Mate 10 Pro.

Tot pe spate avem un senzor pentru citirea amprentei digitale. Camera foto frontală este echipată cu un senzor de 5 megapixeli.

Un acumulator de 3400 mAh, cu suport pentru încărcare rapidă și wireless, abilitățile dual-SIM și un Android 8.0 Oreo completează lista cu specificații tehnice.

Prețurile pentru Xiaomi Mi Mix 2s sunt de aproximativ 530 dolari, pentru versiunea 6 GB RAM + 64 GB ROM și de aproximativ 575 dolari pentru versiunea 6 GB + 128 GB. Varianta de top, cu 8 GB de RAM și memorie internă de 256 GB va costa 640 dolari.

Xiaomi Mi Mix 2s va deveni disponibil la începutul lunii aprilie și va fi pus în vânzare și pe site-ul oficial, care se laudă cu livrări inclusiv în Europa.

via Business Wire

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep