HomeMobileAndroidHuawei P20 si Huawei P20 Pro anuntate oficial

Huawei P20 si Huawei P20 Pro anuntate oficial

Huawei P20 si Huawei P20 Pro

Unele dintre cele mai așteptate terminale ale acestei perioade, modelele Huawei P20 si Huawei P20 Pro, au fost prezentate oficial. Astfel Huawei vine cu noua generație de flagship-uri și, în scurt timp, ochii publicului pasionat de industria de smartphone se vor îndrepta spre HTC și LG, pentru a avea toți dansatorii în horă.

Reușește Huawei să țină pasul la nivel de flagship-uri cu competiția? Anul trecut a demonstrat că da și a reușit cu Huawei P10 să facă o figură frumoasă. Până la urmă compania chineză se află pe podiumul global al producătorilor de smartphone și asta ar trebui să spună ceva.

Huawei P20 si Huawei P20 Pro vin cu un update major la nivel de design și se aliniază cu restul terminalelor de top și din acest punct de vedere. Asta înseamnă că avem un display alungit, proporție 18.7:9, cu margini foarte înguste în lateral și în partea de sus. Și, evident, cu un notch pentru a face loc camerei foto frontale. Rezoluția este aceeași pentru ambele terminale, 2244 x 1080 pixeli, cu dimensiuni de 5,8 inchi (IPS) pentru Huawei P20 și 6,1 inchi (OLED) pentru Huawei P20 Pro.

Huawei P20

Huawei P20 si Huawei P20 Pro sunt construite în jurul aceleiași platforme proprietare Huawei, Kirin 970 (procesor octa-core, GPU Mali-G72 MP12). P20 este echipat cu 4 GB de memorie RAM și stocare de 128 GB, în timp ce P20 Pro păstrează stocarea de 128 GB, dar urcă memoria RAM la 6 GB.

Ca de obicei la seria P de la Huawei, argumentul principal de vânzare este constituit de abilitățile pe zona de foto, confirmate și de parteneriatul cu Leica. Și nici Huawei P20 si Huawei P20 Pro nu fac excepție de la această regulă nescrisă. P20 este echipat cu un sistem dual camera, compus dintr-un senzor de 12 megapixeli și unul monocrom de 20 megapixeli, același de pe Huawei Mate 10.

Surpriza și premiera pe zona de smartphone vine de la Huawei P20 Pro, care propune primul sistem tri camera pentru un telefon. Un senzor de 40 megapixeli, unul de 8 megapixeli, care contribuie cu un zoom optic de 3x și unul monocrom de 20 megapixeli. Împreună, aduc un zoom hibrid 5x.

Camera foto frontală de pe Huawei P20 si Huawei P20 Pro este de 24 megapixeli, semn că nici amatorii de selfie-uri nu au fost neglijați.

Ambele telefoane au Android 8.1 Oreo și vin în versiuni de culoare Midnight Blue, Black, Pink Gold și câte o culoare specifică pentru fiecare model. Huawei P20 are un acumulator de 3400 mAh, Huawei P20 Pro duce acumulatorul la 4000 mAh. În ambele cazuri, există suport pentru încărcare rapidă. Senzorul pentru citirea amprentei este plasat frontal, iar modelul Huawei P20 Pro vine și cu o certificare IP67, care atestă rezistența la apă.

Difuzoare stereo, slot pentru microSD, construcție din sticlă cu ramă metalică, Face Unlock, AI-ul care intervine în zona de fotografie și nu numai, o grămadă de funcții software, cam acestea sunt restul argumentelor cu care Huawei va încerca să impună cele două noi flagship-uri, Huawei P20 si Huawei P20 Pro.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep