HomeFeaturedFocusZTE Nubia V18 prezentat oficial, un smartphone din zona de mijloc

ZTE Nubia V18 prezentat oficial, un smartphone din zona de mijloc

ZTE Nubia V18

Proaspăt anunțatul ZTE Nubia V18 nu strălucește din punct de vedere al specificațiilor tehnice. Poate doar acumulatorul de 4000 mAh să fie un argument. Și asta pentru că are o capacitate peste medie, care ar trebui să asigure o autonomie pe măsură. În același timp, telefonul nu vine nici cu un aspect modern 100%. E drept, are un display alungit (proporție 18:9) și margini foarte subțiri. Dar nu are notch, așa cum par să aibă toate terminalele producătorilor chinezi de la MWC încoace.

ZTE Nubia V18 este construit în jurul unui chipset Qualcomm Snapdragon 625, cu procesor octa-core. Acesta este ajutat de o memorie RAM de 4 GB și de o capacitate internă de stocare de 64 GB. Toate ascunse în spatele unui ecran LCD de 6,01 inchi și rezoluție fullHD+ (2160 x 1080 pixeli).

Nubia Z18

Camera foto principală este de 13 megapixeli, iar cea frontală de 8 megapixeli. Un senzor pentru citirea amprentei digitale plasat pe spate, un slot dual-SIM hibrid, un acumulator de 4000 mAh cu suport pentru încărcare rapidă și un Android Nougat cu Nubia UI 5.1 peste el sunt restul de specificații tehnice care merită evidențiate.

ZTE NubiaV18 este deja disponibil la precomandă în China, cu livrare săptămâna viitoare, la un preț de aproximativ 200 dolari. Aproximativ decent, așa că faptul că este foarte posibil să ajungă și în Europa este o veste bună.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep