HomeFeaturedFocusVivo V9 anuntat oficial, focus pe camerele foto

Vivo V9 anuntat oficial, focus pe camerele foto

vivo V9

La scurtă distanță după ce Vivo a prezentat oficial Vivo X21, un nou smartphone al producătorului chinez vede lumina zilei. Este vorba despre Vivo V9, care are câteva trăsături în comun cu modelul X21. În primul rând aspectul, cu display alungit, proporție 19:9, un IPS de 6,3 inchi cu rezoluție 2280 x 1080 pixeli. Evident, prevăzut cu un notch în partea superioară, dar și cu margini foarte subțiri, aproape inexistente.

Vivo V9

La nivel tehnic, Vivo V9 este ceva mai slab decât fratele său. Este construit în jurul unei combinații de chipset Qualcomm Snapdragon 626, cu o memorie RAM de 4 GB și cu o capacitate de stocare de 64 GB.

Însă punctul său forte pare să fie reprezentat de abilitățile sale foto. Camera foto frontală are un senzor de 24 megapixeli și este capabilă de AI Face Acces, o funcție care deblochează telefonul doar când te uiți direct la el. Chestie pe care compania chineză o numește Attention Sensing.

Pe partea din spate, lângă senzorul pentru citirea amprentei digitale, Vivo V9 are un sistem dual camera. Este compus dintr-un senzor de 16 megapixeli și unul de 5 megapixeli. Are și el niște funcții chipurile controlate de AI. AI Face Beauty, care îmbunătățește trăsăturile feței în modul portret, dar și o grămadă de efecte pentru fundal, pentru poze cât mai artistice.

Acumulatorul are o capacitate de 3260 mAh, iar sistemul de operare este un Android 8.1 Oreo. Telefonul știe dual-SIM, printr-un slot hibrid. Și este prevăzut cu jack de 3,5 mm.

Nu se cunosc detalii comerciale. Nici legate de preț, nici de disponibilitatea terminalului. Probabil că vor apărea și acestea în scurt timp.

via TheVerge

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep