HomeFeaturedFocusBLU Vivo One Plus, un entry-level cu aspect modern si baterie mare

BLU Vivo One Plus, un entry-level cu aspect modern si baterie mare

BLU Vivo One Plus

BLU Vivo One Plus a fost listat oficial. Dincolo de descrierea scurtă din titlu, este un smartphone cu o denumire cel puțin ciudată. O denumire care înglobează numele altor doi mari producători de telefoane din China. Chiar dacă BLU este o companie din Statele Unite, nu cred că este un secret că terminalele sale sunt produse în China. Însă chiar și așa, numele lui BLU Vivo One Plus pare să fie o glumă nereușită.

Foarte pe scurt, telefonul pare a fi un entry-level cu acumulator ceva mai mare decât media. Decât media categoriei sale, pentru că 4000 mAh nu mai este ceva chiar așa de spectaculos.

BLU Vivo One Plus vine însă cu un aspect modern, caracterizat de ecranul cu proporție 18:9 și cu margini laterale relativ înguste. Nu are buton fizic frontal, însă marginile de sus și de jos sunt totuși destul de groase. Așa că un notch iese din discuție. În spatele ecranului de 6 inchi și rezoluție HD+ (1440 x 720 pixeli), pulsează o combinație de procesor MediaTek quad-core de 1,3 GHz, cu o memorie RAM de 2 GB și o stocare internă de 16 GB.

Camera foto principală are un senzor de 13 megapixeli. La fel și cea frontală. Pe spate se găsește un senzor pentru citirea amprentei digitale, iar sistemul de operare este un Android 7.1 Nougat.

BLU Vivo One Plus pare să fie pregătit de vânzare, în primă fază prin intermediul site-ului oficial. Prețul nu este încă afișat, dar există speculații că acesta va fi de 180 dolari. Pare relativ OK, mai ales pentru piața din Statele Unite.

via BLU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep