HomeFeaturedFocusRECOMANDARE: suport selfie Popsockets

RECOMANDARE: suport selfie Popsockets

Popsockets

Intru puțin pe un teritoriu destul de nesigur pentru mine, al accesoriilor pentru tineri. Popsockets și alte produse similare sunt niște accesorii care se aplică pe spatele telefoanelor pentru o priză cât mai bună. Am văzut unele în formă de inel, unele metalice, altele cauciucate. Însă ceea ce am primit de la partenerii noștri de la MobileDirect sunt din familia Popsockets, un fel de ventuze întoarse, care prin apăsare se pliază oarecum pentru a nu ocupa loc atunci când telefonul este în buzunar.

Este destul de clar că nu sunt familiarizat cu astfel de accesorii și nici nu cred că aș folosi așa ceva, însă am putut conta pe ajutorul copilului meu de 10 ani, foarte încântat de Popsockets. Așa cum am spus, sunt foarte populare în rândul tinerilor. Așa că l-am aplicat direct pe telefonul lui. Și pentru că folosește husă de protecție și Popsockets se laudă că pot fi aplicate și pe husele de protecție, am zis să încerc din start această combinație. Rezultatul este impresionant, rezistă fără probleme de vreo patru luni de zile.

Modelul primit la teste este un Popsockets Pink Donut, asta ca să înțelegeți de ce nu aș fi acceptat să îl aplic pe telefonul meu.

Accesoriul are trei poziții, pentru a se adapta la orice tip de utilizare.

Popsockets

În momentul în care este extins la maxim, poate fi folosit și de către un adult.

Popsockets

Și poate fi utilizat și ca suport pentru așezarea telefonului pe masă, într-o poziție care să permită vizionarea de filme, spre exemplu. Sau alte activități similare.

Nu știu ce aș mai putea spune. Adezivul rezistă fără probleme, iar în ceea ce privește modelul, culoarea și desenul de pe spate, aveți o grămadă de variante pe site-ul MobileDirect. Asta în cazul în care nu vă place gogoașa roz. De asemenea, aici găsiți și alte variante, nu doar cele propuse de Popsockets, dar și alte accesorii și huse de protecție pentru orice model de smartphone.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep