HomeFeaturedFocusFOTO: cum arata Motorola Moto E5 si Moto E5 Plus

FOTO: cum arata Motorola Moto E5 si Moto E5 Plus

Moto E5 si Moto E5 Plus

Câteva fotografii de presă cu viitoarele telefoane Moto E5 si Moto E5 Plus au ieșit la iveală și nu prea au mai lăsat loc de secrete în ceea ce privește aspectul fizic al celor două telefoane. S-a făcut un salt înspre ceea ce înseamnă o construcție modernă, atât cât a putut el să fie făcut pe acest segment de entry-uri. Vom avea un display alungit (aspect 18:9) – aproape sigur în cazul Moto E5 Plus, cu ceva semne de întrebare la Moto E5, cu margini ceva mai subțiri și cu un spate lucios. Care cred totuși că va fi doar plastic.

Moto E5 si Moto E5 Plus vor fi, la fel ca predecesorii lor, telefoane entry level. Așa că nu trebuie să avem așteptări foarte mari la nivel de specificații tehnice.

Moto E5 si Moto E5 Plus

Moto E5 si Moto E5 Plus

Moto E5 se va baza pe o combinație de procesor quad-core (probabil MediaTek), cu o memorie RAM de 2 GB și o capacitate de stocare de 32 GB. O cameră principală de 8 megapixeli, una frontală de 5 megapixeli sau ecranul de 5 inchi ne arată că terminalul nu are multe pretenții.

Ca o premieră pentru Motorola, Moto E5 si Moto E5 Plus vor avea senzorul pentru citirea amprentei digitale plasat pe spate, integrat în logo-ul de pe telefoane.

Moto E5 si Moto E5 Plus

Moto E5 si Moto E5 Plus

Moto E5 Plus va fi echipat cu chipset Snapdragon 430, va avea 3 GB de RAM și o capacitate internă de stoare fie de 32 GB, fie de 64 GB. Ecranul va fi de 5,8 inchi, rezoluția HD+ (1440 x 720 pixeli). Însă Moto E5 Plus va avea, cel puțin pe segmentul său, argumentul abilităților foto. În partea din spate un sistem dual camera compus dintr-un senzor de 13 și unul de 5 megapixeli, iar în față alt sistem dual camera, cu senzori de 5 și de 2 megapixeli.

Deja sună mai bine, iar un acumulator de 5000 mAh face și mai atractive lucrurile.

Moto E5 si Moto E5 Plus vor fi anunțate oficial în viitorul apropiat, cel mai probabil în același timp cu alte telefoane Motorola.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep