HomeFeaturedFocusOppo A3 pare destul de aproape de lansarea oficiala

Oppo A3 pare destul de aproape de lansarea oficiala

Oppo A3

Producătorul chinez din top 5 global pare aproape de momentul lansării oficiale a unui nou telefon. Oppo A3 a ajuns în atenția publicațiilor de specialitate, după ce a fost certificat pentru vânzare. Operațiune care, ca de obicei, s-a soldat cu leak-uirea specificațiilor tehnice ale acestui terminal. Mai apoi, confirmarea a venit sub forma unei listări accidentale pe siteul China Telecom. Așa că acum avem o imagine destul de completă despre Oppo A3 și putem să-l catalogăm drept un mid-range cu preț de vânzare destul de atractiv.

Cu toate acestea, Oppo A3 va avea o construcție modernă, cu display alungit (proporție 19:9), care va ocupa aproape în totalitate suprafața frontală și, evident, va fi prevăzut cu notch în partea de sus.

Oppo A3

Ecranul va avea o dimensiune de 6,2 inchi și o rezoluție de 2280 x 1080 pixeli. În spatele său, Oppo A3 se va baza pe o combinație de chipset MediaTek Helio P60 cu o memorie RAM de 4 GB. Capacitatea internă de stocare este de 128 GB. În plus, terminalul va fi prevăzut cu un slot pentru microSD.

Camera foto principală va fi de 16 megapixeli, iar cea frontală va avea un senzor de 8 megapixeli. Un Android 8.1 Oreo și un acumulator de 3300 mAh completează lista cu specificații tehnice pentru Oppo A3.

Telefonul va avea un preț de vânzare de aproximativ 320 dolari, valabil pentru China. Ceea ce, consider eu, este destul de interesant, mai alesp pentru Oppo, care a ținut destul de sus nivelul prețurilor, justificând acest lucru prin construcția îngrijită.

Să vedem totuși un anunț oficial înainte de a ne entuziasma prea tare.

via 5Gmobilephone

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep