HomeFeaturedFocusLG G7 ThinQ, detalii tehnice si fotografii

LG G7 ThinQ, detalii tehnice si fotografii

LG G7 ThinQ

Ultimii doi mari producători care sunt așteptați să își arate flagship-urile sunt LG și HTC. Așa că am centralizat cam tot ceea ce se știe despre LG G7 ThinQ, viitorul vârf de gamă al producătorului coreean. Și lângă aceste detalii tehnice avem și vreo două fotografii de presă scăpate opiniei publice interesate de subiect prin intermediul lui @evleaks, acest instrument de marketing pre-lansare pe care se pare că toți producătorii din industrie îl folosesc.

LG G7 ThinQ

LG G7 ThinQ arată extrem de bine în fotografii și pare că va reuși să surprindă cu anumite elemente. Unul dintre acestea va fi ecranul, un LCD Super Bright Display, de rezoluție QHD+, aspect 19,5:9 și diagonală de 6,1 inchi. Rezoluția va fi de 3120 x 1440 pixeli și în mod evident, va exista un notch care vine la pachet cu acest display foarte alungit.

O combinație de chipset de top Qualcomm Snapdragon 845, cu o memorie RAM de 6 GB se pare că va motoriza acest terminal. Din fotografii se poate observa un sistem dual camera pe spate, lângă senzorul de amprentă. Se zvonește că bateria de pe LG G7 ThinQ va avea o capacitate de 3000 mAh.

LG G7 ThinQ

Cam acestea sunt detaliile care se știu până acum. LG G7 ThinQ va fi lansat pe 2 mai, la nivel global. Mult nu mai este de așteptat.

via @evleaks

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep