HomeFeaturedFocusFOTO: cum arata Nokia X6 si cateva specificatii tehnice

FOTO: cum arata Nokia X6 si cateva specificatii tehnice

Nokia X6

De bine ce am vorbit despre un 6X, cu ocazia lansării oficiale a lui Xiaomi Mi 6X, iată că acum apare în discuție un X6. Mai exact, Nokia X6, viitorul terminal al companiei finlandeze, care se pare că va fi prezentat oficial chiar săptămâna aceasta, în două zile.

Nu se cunosc prea multe detalii tehnice, însă avem în schimb o fotografie destul de grăitoare cu Nokia X6. O fotografie de presă, în care apare destul de clar faptul că Nokia X6 va fi primul terminal cu notch de la Nokia. Și că telefonul arată destul de bine din punct de vedere fizic. Asta în condițiile în care fotografia noastră este reală și acesta va fi terminalul. Vom vedea în două zile!

Nokia X6

La nivel de specificații tehnice, avem câteva zvonuri despre Nokia X6. Se pare că va fi echipat cu un display de 5,8 inchi, aspect 19:9 și rezoluție fullHD+. “Sub capotă” se vor găsi două combinații. Una ceva mai slabă, de chipset MediaTek Helio P60 cu o memorie RAM de 4 GB și una ceva mai nervoasă, de chipset Qualcomm Snapdragon 636 și memorie RAM de 6 GB. Capacitățile de stocare vor fi de 64 și respectiv 128 GB.

În același timp se vorbește și de un sistem dual camera pentru Nokia X6, compus dintr-un senzor de 12 megapixeli și unul de 13 megapixeli, dezvoltat în colaborare cu ZEISS.

Se pare că Nokia X6 va fi un terminal din seria Android One și va fi pus în vânzare, în primă fază, în China, la un preț care va începe de la 250 dolari, pentru varianta mai subțirică și va ajunge la 285 dolari pentru cea mai puternică.

Mai multe detalii vom afla în două zile, atunci când va exista și confirmarea oficială pe informațiile care se cunosc până acum.

via FoneArena

 

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep