HomeFeaturedFocusLG G7 va fi de fapt LG G7 ThinQ si da, are...

LG G7 va fi de fapt LG G7 ThinQ si da, are notch!

LG G7 ThinQ
LG G7 ThinQ: un leak ce ne arata numele si notch-ul de pe display.

Viitorul flagship al LG, despre care s-a speculat că nu o să mai continue numele de G, scapă pe net (treaba asta cu scăpatul începe să fie foarte relativă, mai toate companiile se folosesc de ”leak-uri” controlate ca să mai dea mici detalii despre produs, încercând să mențină activ interesul despre brand și produs) într-o poză ce ne arată display-ul cu notch, ne dă detalii despre nume – LG G7 ThinQ – dar fără alte detalii.

Se pare că LG G7 ThinQ va fi lansat în luna mai și că numele menține încă seria G, probabil pentru a nu o rupe complet de trecut. Imaginile de mai sus ne arată ceea ce pare a fi un prototip LG G7 ThinQ în momentul procesului de boot, cu numele afișat complet. Telefonul este ascuns înr-o carcasă, menită să ascundă forma reală.

LG G7 ThinQChiar și așa, notch-ul este vizibil și niște detalii destul de clare despre indetificatorul de model. Pe una din laterale se vede butoul de pornire, cel de volum și încă unul dedicat – foarte posibil să fie o replică de Bixby, că doar se poartă.

Tot din speculații știm că G7 ThinQ va avea un display de 6.1 inci, pe platforma Snapdragon 845 SoC, cu (doar) 4GB RAM și 64GB pentru stocare – la nivel de performanță, primele benchmark-uri ne arată un scor de 252473 puncte în AnTuTu, mai bun decât ceea ce reușește Samsung Galaxy S9+, dar nu peste Xperia XZ2.

Nu știu care e părerea voastră, dar eu aștept cu interes să văd cum arată și cum se comportă LG G7 ThinQ. Nu mai e mult.

via TR

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep