HomeFeaturedFocusSpecificatiile lui HTC U12+, aproape complete

Specificatiile lui HTC U12+, aproape complete

Specificatiile lui HTC U12+
Specificatiile lui HTC U12+

Exact ceea ce vă spuneam acum câteva zile vizavi de viitorul HTC U12+ se întâmplă: pe măsură ce trece timpul primim informații tot mai clare despre acest flagship. Cel mai recentă ne oferă o imagine completă asupra specificațiilor tehnice, asta după ce am văzut câteva imagini în care HTC U12+ apare cu patru camere și fără notch.

Via cnbeta, un site chinezesc, avem o captură cu ceea ce pare să fie fișa cu specificațiile tehnice pentru HTC U12+. Se confirmă echiparea cu Snapdragon 845, 8 GB RAM, 128 GB pentru stocare, microSD și display de 5.5 inci Quad HD+, 2960 x 1440 pixeli și aspect 18.5:9.

Două camere de 8 MP pentru selfie, cu stabilizare optică și HDR Boost, în timp ce camera principală va avea 12 MP cu lentile f/1.5 și tehnologie UltraPixel 4 cu UltraSpeed AF, plus stabilizare optică. În timp ce a doua cameră va fi de 16 MP. În sfârșit vine certificarea IP68, Edge Sense 2 și HTC Usonic,tehnologia care adaptează nivelul de sunet conform specificațiilor mediului în care se găsește aparatul.

Tehnologia Qualcomm Quick Charge 4+ este prezentă pe HTC U12+, oferind o încărcare cu 15% mai rapidă și cu 30% mai eficientă.

La nivel teoretic specificațiile sunt excelente, rămâne să vedem care va fi performanța și design-ul final. Eu tot rămân cu gândul la cât de bine arătau randările de acum câteva săptămâni mult peste imaginile văzute săptămâna trecută.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep