HomeFeaturedFocusPanasonic Eluga I7 listat oficial, smartphone de 80 euro

Panasonic Eluga I7 listat oficial, smartphone de 80 euro

Panasonic Eluga I7

E drept, prețul pentru nou lansatul Panasonic Eluga I7 este valabil pentru piața din India, acolo unde este deja disponibil. Dar chiar și așa, pare un preț competitiv, care reușește să adune specificații cât de cât decente pentru acești bani. Nu se cunosc planurile comerciale pentru acest terminal, sunt șanse să rămână captiv pe piețele asiatice. Însă, chiar și așa, consider că merită câteva clipe din atenția noastră.

Panasonic Eluga I7

Panasonic Eluga I7 este construit în jurul unei combinații de chipset MediaTek  MT6737H (cu procesor quad-core de 1,3 GHz), cu o memorie RAM de 2 GB și cu o capacitate internă de stocare de 16 GB. Toate ascunse în spatele unui display IPS de 5,46 inchi și rezoluție HD+ (1440 x 720 pixeli).

La nivel de camere foto, Panasonic Eluga I7 este echipat cu două camere de 8 megapixeli, una pe spate, deasupra unui senzor pentru citirea amprentei digitale și una frontală, pentru amatorii de selfie-uri.

Există un slot pentru trei carduri, un microSD și două SIM-uri, iar acumulatorul cu o capacitate de 4000 mAh ar trebui să îi confere o autonomie peste medie.

Panasonic Eluga I7 va fi pus în vânzare chiar de mâine, în primă fază pe piața din India.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep