HomeFeaturedFocusAsus Zenfone Max Pro M1 prezentat oficial, variante pentru toate gusturile

Asus Zenfone Max Pro M1 prezentat oficial, variante pentru toate gusturile

AsusZenfone Max Pro M1

Producătorul taiwanez a prezentat oficial modelul Asus Zenfone Max Pro M1, deja disponibil pe piețele asiatice. Un smartphone cu display mare și cu acumulator care ar trebui să îi confere o autonomie peste medie. Max-ul din denumire ducea cu gândul la așa ceva, Asus îl folosește pentru terminale cu acumulator de capacitate mare. Însă Asus Zenfone Max Pro M1 iese în evidență și prin combinațiile de memorii și camere foto pe care le propune, care au menirea de a mulțumi mai multe categorii de utilizatori.

Asus Zenfone Max Pro M1 este construit în jurul unui display IPS LCD cu aspect 18:9, de 6 inchi și rezoluție fullHD+ (2160 x 1080 pixeli) și al unui chipset Qualcomm Snapdragon 636 cu procesor octa-core Kryo de până la 1,8 GHz. Un chipset foarte apreciat pentru balansul între puterea de calcul și consumul de energie.

Asus Zenfone Max Pro M1

Tot la nivel de trăsături constante avem acumulatorul cu o capacitate de 5000 mAh și slotul tri-card, care poate găzdui două SIM-uri și un card microSD. Ceea ce îmi place mie cel mai mult la acest Asus Zenfone Max Pro M1 este faptul că vine cu Android 8.1 Oreo stock. În sfârșit, Asus renunță la interfața proprie, cu grafică greoaie și o grămadă de bloatware.

La nivel de memorii, se disting trei variante de Asus Zenfone Max Pro M1. Una cu 3 GB de RAM și memorie internă de 32 GB, una cu memorie RAM de 4 GB și stocare de 64 GB și una de top, cu memorie RAM de 6 GB și capacitate internă de stocare de 64 GB.

Primele două variante au un sistem dual camera pe spate, compus dintr-un senzor de 13 megapixeli și unul de 5 megapixeli. Și o cameră foto frontală de 8 megapixeli. Versiunea de top de Asus Zenfone Max Pro M1, cea cu 6 GB de RAM, are o cameră frontală de 16 megapixeli, iar sistemul dual camera de pe spate este compus dintr-un senzor de 16 megapixeli și unul de 8 megapixeli.

Toate variantele, care arată identic din punct de vedere fizic, au senzorul pentru citirea amprentei digitale plasat pe spate și margini foarte subțiri ale ecranului, chiar și în partea de sus și de jos.

Prețurile pentru Asus Zenfone Max Pro M1 încep de la aproximativ 135 euro și ajung până la aproximativ 185 euro pentru varianta cu 6 GB de RAM. Sunt chiar competitive, chiar dacă este vorba despre prețuri valabile în Asia.

via Flipkart

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep