HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy J7 Duo (2018) a fost anuntat oficial

Samsung Galaxy J7 Duo (2018) a fost anuntat oficial

Samsung Galaxy J7 Duo (2018)

Este un telefon care a fost subiectul mai multor materiale de tip leak. Samsung Galaxy J7 Duo (2018) a fost prezentat oficial și nu prea au apărut surprize. Este un mid-range pe care producătorul coreean a decis să îl păstreze în forma clasică, cu un ecran convențional, cu aspect 16:9. Și care, la fel ca toate telefoanele din familia Galaxy J, este destinat mai ales ofertelor operatorilor, acolo unde va face volume foarte bune de vânzări.

Samsung Galaxy J7 Duo (2018) este construit în jurul unei platforme proprietare Exynos 7870, cu procesor octa-core de până la 1,6 GHz, combinată cu o memorie RAM de 4 GB. Capacitatea internă de stocare este de 32 GB și poate fi extinsă prin microSD.

Samsung Galaxy J7 Duo (2018)

Toate sunt așezate cuminți, în spatele unui display Super AMOLED de 5,5 inchi și rezoluție HD (1280 x 720 pixeli).

Terminalul are pe partea din spate un sistem dual camera. Acesta este compus dintr-un senzor de 13 megapixeli, ajutat de unul de 5 megapixeli. Camera frontală este de 8 megapixeli. Datorită aspectului clasic (deja învechit, s-ar putea spune), Samsung Galaxy J7 Duo (2018) are senzorul pentru citirea amprentei digitale integrat în butonul fizic frontal, prezent sub display.

Acumulatorul are o capacitate de 3000 mAh, sistemul de operare este Android 8.0 Oreo, ceea ce merită evidențiat. La fel ca și abilitățile dual-SIM ale lui Samsung Galaxy J7 Duo (2018) sau prezența modulului Radio FM.

Telefonul va avea un preț de vânzare de aproximativ 200 euro. Va deveni disponibil chiar începând de mâine, însă deocamdată doar pe piețe asiatice.

via Samsung

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep