HomeFeaturedFocusBlackBerry pregateste un smartphone cu tastatura QWERTY si sistem dual camera

BlackBerry pregateste un smartphone cu tastatura QWERTY si sistem dual camera

BlackBerry Atehna

Într-un ritm extrem de lent, BlackBerry se îndreaptă înspre ceea ce înseamnă în prezent un smartphone modern. Deocamdată se pare că va trece la un sistem dual camera, ceea ce ne demonstrează că este doar cu vreo doi ani în urma marilor jucători de pe piață. În ritmul ăsta, putem spera ca undeva în trei-patru ani să iasă și producătorul canadian cu un display alungit, de proporție 18:9 prevăzut cu notch pe unul din terminalele sale. Asta dacă va mai rezista acest brand pe piața de smartphone până atunci.

BlackBerry Athena

BlackBerry Athena se cheamă terminalul pe care îl pregătește TCL (producătorul chinez care fabrică telefoanele BlackBerry). Și câteva detalii tehnice despre el au ieșit deja la iveală.

Nu foarte multe și primul, cel mai evident dintre ele, este sistemul dual camera de pe spate, care poate fi observat încă de la nivel de fotografii. O premieră absolută pentru BlackBerry.

Un display ușor dreptunghiular (cel mai probabil proporție 16:10), o tastatură fizică QWERTY, un jack de 3,5 mm, un conector USB Type-C și un LED flash pentru sistemul dual camera sunt restul de detalii care sunt vizibile în pozele cu BlackBerry Athena.

Din păcate, deocamdată la interior nu se cunosc specificații tehnice. Și nici nu pot fi văzute cu ochiul liber. Așa că va trebui să mai așteptăm o vreme până când se vor cunoaște mai multe detalii despre BlackBerry Athena.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep