HomeMobileAndroidSony prezinta Xperia XZ2 Premium, flagship-ul cu doua camere frontale si display...

Sony prezinta Xperia XZ2 Premium, flagship-ul cu doua camere frontale si display 4K

Xperia XZ2 PremiumDupă numai o lună de la prezentarea seriei XZ2 Sony anunță acum modelul Sony Xperia XZ2 Premium, cu display 4K, HDR și sistem dual de camere foto principale ce beneficiază de cea mai mare valoare a ISO-ului de pe o cameră de smartphone

Display-ul HDR 4K de pe Xperia XZ2 reprezintă o mișcare interesantă în contextul în care conținutul 4K ce poate fi rulat pe smartphone e încă relativ subțire, exceptând cel pe care îl poate face fiecare dintre noi cu propriul smartphone.

A doua mare adiție este sistemul dual de camere foto, construit dintr-un senzor color și unul alb-negru, folosite de Sony pentru a genera o singură imagine – în mare parte similar cu ceea ce ne-a obișnuit deja Huawei pe aparatele sale. Bineînțeles că se poate folosi camera alb negru pentru pozele clasice, cu o varietate de nuanțe de gri sau combinația de alb negru și color pentru a obține un efect bokeh pronunțat. Dincolo de astea, Sony anunță că oferă un ISO de 12800 pentru video și ISO41200 pentru fotografii, fără îndoială cele mai ridicate valori ce se pot găsi în acest moment pe telefoanele mobile.

Xperia XZ2 PremiumÎncă nu e foarte clar cum se ajunge la acest IS O din moment ce Sony spune că folosește ambele camere pentru înregistrarea imaginilor și procesarea lor în timp real – deja mulți speculează că valoarea ISO51200 e de fapt obținută prin combinarea valorilor celor doi senzori. Și ar mai fi ceva: nu se specifică nimic despre stabilizarea optică. Să fie asta o scăpare sau pur și simplu e posibil ca ea să nu existe.

Camera principală va fi de 13MP (1/3.06″) senzor ce promite imagini mai bune decât cele obținute pe modelele anterioare, ce aveau doar 5 MP. Bateria este de 3540 mAh, o creștere minimală de la 3180 mAh ai Sony Xperia XZ2, dar dacă iau în considerare că autonomia lui XZ2 e una dintre cele mai bune ale unui flaghsip modern, premisele sunt foarte ok. De asemenea, modelul XZ2 Premium vine și cu 6 GB RAM.

Xperia XZ2 PremiumDin câte am putut citi, modelul Xperia XZ2 Premium este promovat ca un sistem multimedia, cu accent pe display și camere foto. Pentru moment nicio vorbă despre cipset, dar știm că o să coste cam 899 EUR și că va veni în undeva în vara lui 2018.

Din câte văd, la capitolul design, Xperia XZ2 Premium seamănă foarte tare cu XZ. Ideea de sistem dual de camere și un display 4K mă încântă din perspectiva actualului Sony Xperia XZ2 pe care îl folosesc intensiv. E cazul să privim cu atenție ce va aduce modelul Premium.

via Sony

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep