HomeFeaturedFocusCeasurile Apple Watch 2 carora li s-au umflat bateriile au service gratuit

Ceasurile Apple Watch 2 carora li s-au umflat bateriile au service gratuit

Se pare că există o serie de probleme ce afectează bateriile de pe ceasurile smart Apple Watch 2, făcându-le să se umfle și în acest fel să se desfacă carcasa. Nu este o problemă larg răspândită, însă a apărut de câteva ori și din acest motiv Apple a trims o înștiințare către toate magazinele sale în care menționează că aceste probleme trebuie să fie reparate gratuit.”În anumite condiții, câteva modele Apple Watch Series 2 pot să nu mai pornească sau să aibă bateriile umflate. Service-ul Apple trebuie să repare gratuit aceste probleme”.

Oferta este aplicabilă doar versiunii de 42mm a Apple Watch 2 și e validă până la trei ani de la cumpărare.

Problemele de acest fel nu sunt noi, se știe că pe multe alte aparate bateriile Li-Ion se pot umfla atunci când sunt ținute prea mult la încărcare.

Așa că dacă aveți nenorocul să dețineți un Apple Watch Series 2 ce prezintă acest fel de probleme, mergeți la un service Apple să vi se facă servisarea gratuită.

via macrumors

 

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

  1. stiti unde as putea gasi un astfel de service apple in romania? sunt “norocoasa” in ceea ce priveste acest subiect.

    • Unul dintre distribuitorii oficiali Apple in Romania este iStyle (https://istyle.ro/). Probabil ca lor ar trebui sa le trimiti o sesizare, insa din experienta mea cu ei nu te astepta as primesti vreun raspuns fara sa insisti de mai multe ori.
      Sunt praf in ceea ce priveste service-ul. Alta varianta ar fi eMag, si eu sunt distribuitori oficiali, dar nu stiu daca au si partea de service.
      Cea mai buna solutie este sa mergi la un Apple Store, undeva prin Europa si rezolvi acolo problema – asta dupa ce trece situatia actuala.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep