HomeFeaturedFocusWindows 10 Redstone 4 build 17134 lansat in Fast Ring, acesta pare...

Windows 10 Redstone 4 build 17134 lansat in Fast Ring, acesta pare sa fie de fapt RTM-ul

Windows 10 Redstone 4 build 17134
Windows 10 Redstone 4 build 17134, imagine via windowslatest

După ce săptămâna trecută Microsoft a anunțat că nu lansează Windows 10 Spring Creators Update ca urmare a descoperirii unui bug critic ce genera multe BSOD-uri, zilele acestea avem un nou build pentru Insider Preview, adică 17134, în care toate aceste probleme par să fie remediate.

Totodată, cu venirea build-ului 17134 în Fast Ring e clar că în mod neoficial, versiunea 17133 nu mai este considerată RTM-ul de Windows 10 Spring Creators Update. Era normal să fie, dat fiind că Microsoft a lansat-o aproximativ în același itmp în Fast Ring, Slow Ring și Release Preview, dar ca urmare a detectării acestui bug critic, situația s-a schimbat. Noul build de test, adică 17134 are șanse să devină RTM-ul dacă nu apar probleme majore, urmând ca Windows 10 Spring Creators Update, adică următoarea versiune de Windows 10, să fie lansată săptămâna viitoare, probabil marți.

Din mesajul publicat de Dona pe blog-ul Microsoft, aflăm că:

„Pe măsură ce build-ul 17133 a fost trimis prin Fast, Slow și Release, a fost descoperit un bug ce a trebuit neapărat reparat. În anumite situații, acesta putea genera mai multe BSOD-uri. Și în loc să se creeze un patch special s-a descis crearea unui nou build.”

via MS

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep