HomeFeaturedFocusCateva detalii despre Xiaomi Redmi S2, un entry level cu aspect modern

Cateva detalii despre Xiaomi Redmi S2, un entry level cu aspect modern

detalii despre Xiaomi Redmi S2

Au ieșit la iveală câteva detalii despre Xiaomi Redmi S2, un smartphone care promite să aducă câteva trăsături actuale, la un preț foarte atractiv. Și cum în discuție este Xiaomi, un producător chinez cu o tradiție în a veni cu prețuri foarte competitive, s-ar putea ca promisiunea să fie îndeplinită. Și modelul Redmi S2 să cucerească inimile și portofelele unui grup impresionant de utilizatori.

Oricum, în ceea ce privește specificațiile tehnice, Xiaomi Redmi S2 aduce acele elemente care până recent erau apanajul telefoanelor de top de la marii producători. Și anume, un display alungit, cu proporție 18:9 și un sistem dual camera.

Vorbim totuși despre un entry-level, așa că așteptările nu ar trebui să fie foarte mari. Ecranul va avea doar o rezoluție HD+, adică 1440 x 720 pixeli. Iar sistemul dual camera va fi compus dintr-un senzor de 12 megapixeli și unul de 5 megapixeli. Camera foto frontală va avea, de asemenea, tot un senzor de 5 megapixeli. Și va fi capabilă de Face Unlock.

Se mai știu câteva detalii despre Xiaomi Redmi S2: un acumulator cu o capacitate de 3080 mAh, prezența unui chipset Qualcomm Snapdragon 625 și a unui sistem de operare Android 8.1 Oreo. Capacitatea internă de stocare va fi de 16 GB, așa că, cel mai probabil, memoria RAM va fi de 2 GB.

Oricum, pare să nu mai fie mult de așteptat. Xiaomi are programat un eveniment pe 25 aprilie. Deși protagonistul principal al acestui eveniment va fi Xiaomi Mi 6X, s-ar putea să îl vedem și pe Redmi S2 în lumina reflectoarelor.

via XDA Developers

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep