Azi incepe conferinta Microsoft BUILD: cum o urmariti live si ce se va prezenta

0

Astăzi, începând cu ora 18:30 a României începe conferința Microsoft BUILD dedicată dezvoltatorilor pe platforma Microsoft, locul în care Microsoft va anunța noutățile din acest an.

Conferința se ține în Seattle și probabil va avea peste 5000 de participanți, dar ea va putea fi urmărită și remote, direct de pe site. Am văzut că toate keynote-urile și câteva sesiuni importante vor fi transmise live pe site-ul conferinței și pe Channel9.

Anul acesta conferința BUILD se desfășoară în Seattle și se suprapune peste Google I/O 2018, care va începe mâine.

Partea bună este că atât Microsoft BUILD cât și Google I/O pot fi urmărite live, așa că cine este foarte interesat de amândouă poate să facă un multitasking.

Revenind la BUILD 2018, de la ora 18:30 a României intrați pe link-ul de aici și urmăriți noutățile.

Ne așteptăm să vedem noi informații despre următoarea versiune de Windows 10, în special despre Cloud Clipboard, Windows Sets și bineînțeles continuarea pentru Fluent Design.

Pe mine mă interesează în mod special elementele noi legate de Windows Mixed Reality, atât pe partea de software cât și produse noi.

AI, cloud, Azure și Cortana vor fi cu siguranță alte subiecte pe care Microsoft se va axa în prezentările din keynote-uri și apoi să le exemplifice în sesiunile dedicate.

Alte subiecte țin de Visual Studio, Office 2019 și probabil ceva proiecte faine precum a fost Emma, prezentat anul trecut.

Sunt multe noutăți pe țeavă, dacă nu aveți timp să vedeți în direct, stați pe aproape că o să le detaliem.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here