Cu aplicatia ”Your Phone” PC-ul cu Windows devine o oglinda a functiilor de pe smartphone

1

mirrorphone

Una din chestiile faine anunțate azi de Microsoft pentru consumatorul final, în cadrul conferinței BUILD (a cărei keynote tocmai ce s-a terminat) este aplicația ”Your Phone” care aduce pe PC opțiunea de accesare a funcțiilor de pe smartphone, permițând în acest fel utilizatorilor de Windows 10 să folosească pozele, mesajele text și notificările primite pe telefon.

Numărul de opțiuni disponibile va diferi între iOS și Android, în ideea că Microsoft va putea oferi o integrare mai bună pentru Android în Windows 10 și nu va mai fi nevoie ca utilizatorii să întindă mâna după telefon atunci când lucrează la PC – toate opțiunile sunt disponibile pe Windows. Este un concept pe care Apple deja îl aplică, Dell a experimentat și el ceva pe marginea lui, însă chestia faină adusă de Microsoft este că oferă integrarea și pentru iOS și pentru Android.

Săptămâna aceasta utilizatorii din programul Insider Preview vor putea să testeze primele versiuni, odată cu lansarea unui nou build de Windows 10 Insider Preview. Pe baza feedback-ului oferit vor apărea probabil schimbări, pentru ca la final să avem o funcție nouă în următoarea versiune de Windows 10 Redstone 5.

Mai multe detalii o să fie anunțate în kyenote-ul de mâine, când focusul se va muta pe Windows.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here