HomeMobileAndroidCameraMod pentru Samsung Galaxy S9 elimina limitarea de timp pentru înregistrarea video...

CameraMod pentru Samsung Galaxy S9 elimina limitarea de timp pentru înregistrarea video și creste calitatea

Zero Camera Mod pentru Samsung Galaxy S9 este o aplicație Camera modificată care elimină restricția de timp pentru înregistrările video și crește bitrate-ul.

Cine e interesat să scoată mai mult din Samsung Galaxy S9 ar trebui să se uite cu atenție la Zero Camera Mod, realizată de zeroprobe, membru XDA, ce extinde funcționalitatea aplicației standard Samsung Camera.

E posibil să se modifice setările de bitrate si mai dezactivează câteva dintre restricții – puse probabil de Samsung cu un anumit scop, fie vorba între noi.

Una dintre schimbările ce vor fi remarcate imediat este că bitrate-ul poate fi crescut cu 30%, dar nu neapărat și calitatea. Uneori arată mai bine, mai fluent dar în același timp ocupă și mai mult spațiu.

Mai apare și posibilitatea de activare AutoFocus pentru toate modurile camerei. Dacă vreți puteți activa și o compresie mai mică pentru pozele în format JPG. Limita de 4GB e scoasă și puteți activa și o expunere mai mare de 10 secunde.

E o singură problemă: trebuie să flashuiti zip-ul de mai jos. Faceți asta doar dacă știți exact la ce va înhămați și merita efortul/riscul.

Detalii și download găsiți aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep